Lahemaa sadamad – avasta rahvusparki meretsi.

Lahtede maal avasta rahvusparki meritsi! Lahemaa sadamad annavad selleks hea võimaluse. Tegime Su elu lihtsamaks ning koostasime nimekirja turismiühingu liikmetest, kelle juures saab merealusega peatuda, et jalgu sirutada ja ümbruskonda avastada. Igas randumispaigas ootab külalist erisugune miljöö.

 

Paigas seiklemiseks soovitab Visit Lahemaa kasutada rendiratast. Kõigis neis sadamates on olemas laenutuspunkt.

 

Hara Sadam

Koduleht

Endine ülisalajane allveelaevade baas kostitab mitmesuguste tegevustega. Veeda paigas terve päev või lausa kaks! Giidituurid, restoran, SUP-lauatamine, ööbimine, saunad, paadiretked ja palju muud. Matkahuvilistel soovitame külastada läheduses olevat Majakivi matkarada, kus ahhaa-elamuse pakub Eesti suuruselt kolmas kivihiid.

 

Lahemaa sadamad: Hara sadam. Foto: Margus Kontus.

 

Vergi sadam

Koduleht

Vergi sadamas randudes väisa kindlasti restorani Wirkes`, mille headus on silma jäänud põhjamaade restoranigiidile White Guide. Lisaks maitsvatele roogadele kiidavad külalised head teenindust ning isikupäraseid lauanõusid. Elamust täiendab päikesevann plaažil, karastav suplus ning ringkäik kaunis Vergi kalurikülas. Merelainetest väsinuile pakutakse ka öömaja.

 

Lahemaa sadamad: Vergi sadam. Foto: Margus Kontus.

 

Viinistu sadam

Koduleht

See pole lihtsalt randumispaik vaid kunstisadam! Endise Kirovi kalakombinaadi on täitnud kodumaised taiesed. Muuseumis näed Eesti suurimat erakunstikogu ning restoranis kosutab mõnus suutäis ja merevaade. Viska kodulehel pilk peale ka kultuurisündmustele!

 

Lahemaa sadamad: Viinistu sadam. Foto: Priidu Saart.

 

Eisma sadam

Koduleht

Kaunis erasadamas on kööginurk, spordiväljak, duširuum, jalgrataste laenutuspunkt ning pikniku- ja grillterrass. Veeda aega kohapeal või avasta rendirattaga kaunist rannikuala. Näiteks väisa Eesti põhjapoolseimat pühakoda Vainupeal ning sukeldu Suureliiva ranna lainetesse.

 

Lahemaa sadamad: Eisma sadam. Foto: Madis Rallmann.

 

 

Ei leidnud vastust? Võtke ühendust.